Dit is Emma, 

Co-owner en artiest bij Bolt. Begonnen in 2008 met tattooeren waarvan de laatste 11 jaar in Beverwijk bij de zelfde shop als Mignon.

Voor black and grey, portretjes en lettering moet je bij Emma zijn, maar ook kleur vind zij erg leuk!

email: emma@boltclassic.com

Voor nieuws en updates over mijn laatste werk check mijn Instagram:


LET OP!: Momenteel zit ik vol geboekt! 

Vanaf 5 juni ga ik weer afspraken in boeken voor de maanden juli - augustus - september
Voor een plekje op de wachtlijst vul onderstaand formulier in.

Uurprijs: 130,- 
Aanbetaling 100,-

Voor kleinere stukken (minder dan 3 uur) wordt en vaste prijs berekend. 
Ik reken geen dagprijs. 

Voor alle tattoos wordt een aanbetaling gevraagd afhankelijk van de tattoo. Deze is non-refundable
Alle afspraken dienen minstens 48 uur van te voren afgezegd/verplaatst te worden anders wordt er een deel van de kosten in rekening gebracht. 

Ik probeer doorgaans elke week de mailtjes te beantwoorden. 
Momenteel ben ik alle mailtjes aan het verzamelen voor op de wachtlijst. Het kan zijn dat je daardoor nog niks hebt vernomen. 


Ik ben meestal tussen 9.00 en 15.00 aanwezig in de shop. Wil je langskomen of wat bespreken stuur me dan een berichtje!

Voor afspraken:


Check ook even je spam folder als je geen bevestiging hebt gehad

 

Ik plan mijn afspraken per 3 maanden. Een maand voordat het nieuwe kwartaal begint ga ik beginnen met het inplannen van de wachtlijst. 

Soms veranderen ideeën voor tattoos of worden ze toch iets groter dan gepland of bedenken we er gaande weg dingen bij. Op deze manier houd ik ruimte vrij voor wanneer ik meer tijd nodig blijk te hebben voor een tattoo. Of soms vergis ik me simpelweg in hoeveel werk ik aan iets heb. 
En door een hernia heb ik soms erg veel last van mijn rug en been. Sommige dagen heb ik meer last dan andere dagen. Ik werk doorgaans maximaal 6 uur per dag, maar soms moet ik ook wat eerder afbreken. Omdat ik begrijp dat dit vervelend kan zijn probeer ik hier met het plannen van de afspraken zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het kan voorkomen dat ik een keertje een extra afspraakje moet inplannen.

Ik hou er dan niet van dat ik iemand dan heel erg lang moet laten wachten. Op deze manier is de wachttijd maximaal 3 a 4 maanden en blijft mijn planning overzichtelijk


Afspraken kunnen gepland worden van maandag tot en met zaterdag. Ik plan maximaal 28 uur per week in. Daardoor zal ik niet alle dagen altijd aanwezig of beschikbaar zijn. Wil je langskomen om iets te laten zien of te bespreken, stuur me dan een mailtje of gebruik het contactformulier. 

Tot snel in de shop!