Wij zijn een private studio.

Dit betekent dat wij uitsluitend op afspraak werken.

Dit doen wij zodat wij al onze tijd en focus op de klant kunnen richten. Kan je dan nooit binnen lopen? Ja, tuurlijk wel! We zullen af en toe speciale Walk-in Days en Flash Days aankondigen waarop je die dag zonder afspraak kan binnen komen lopen.

 

Ben je in de buurt en wil je even snel wat afgeven, je tattoo laten zien of gewoon even een bakkie doen, dat kan vaak ook wel! Maar check het eventjes bij binnen komst.


Wil je een afspraak maken, stuur dan graag een mailtje. 
Omdat we alles in eigen beheer doen en veel mailtjes krijgen kan het zijn dat het even een paar dagen duurt voordat je antwoord hebt. We proberen alles binnen een week te beantwoorden. 

 

Je kan een afspraak maken bij Emma of bij Mignon.

Wij zijn beiden vrij "allround", maar we hebben toch zo onze eigen voorkeuren en specialisaties. 
In het menu vind je per artiest meer informatie. 
Weet je niet bij wie je een afspraak wil maken, stuur dan een mailtje naar info@boltclassic.com

 

Voor alle tattoos wordt een aanbetaling gevraagd, afhankelijk van de tattoo. Deze is non-refundable
Alle afspraken dienen minstens 48 uur van te voren afgezegd/verplaatst te worden anders wordt er een deel van de kosten in rekening gebracht. 

 

*** LET OP!:  We willen jullie graag vragen om bij verkoudheid of ziekte contact op te nemen zodat we de afspraak kunnen verplaatsen. Hoe vervelend dat ook is, dat snappen wij heel goed, het is ook vervelend als wij daardoor vervolgens zelf thuis komen te zitten en vele andere afspraken moeten afzeggen. Kom je wel ziek of verkouden op je afspraak dan zijn we genoodzaakt de afspraak alsnog niet door te laten gaan en brengen we een deel van de kosten in rekening. Wij hopen hierbij op jullie begrip! ***